TARJEI NYGÅRD – VELFERD – MAGNUS INTERNATIONAL

We Are BORG og Studentersamfunnet i Bergen avslutter jubileumsuken for Kvarteret med en særs smakfull gavepakke som burde tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Med en lang DJ-session i Tivoli samt WAB DJs på plass i Stjernegulv skal det godt gjøres å kjede seg på Kvarteret kommende fredag.

Tivoli

Pétur Blöndal
Love Rock kan snurre plater på nivå med de beste, og kan trolig introdusere deg til artister du ikke var klar over at du elsket. Om du sjekker ut Soundcloud-profilen hans, ser du fort hvor variert musikksmaken er, et lite hint mot hva du kan forvente for kvelden.

Velferd

Bergenseren bak scenenavnet Velferd produserer topp dansbar musikk med tydelige innflytelser fra disco, house og techno, gammelt som nytt. Han er kanskje best kjent for en remix av Kings of Convenience sin Rule My World, en låt som lett kan redde enhver regntung ettermiddag, men hans egne produksjoner er helst det vi hører på en helgekveld i godt selskap. Det ligger langt fra nok materiale på Soundcloud, men kan til gjengjeld fra tid til annen finnes bak miksepulten rundt om i Bergen.

Sjekk ut Velferd på Facebook her!

Tarjei Nygård

Da vi fikk tilbudet om å booke for Kvarterets jubileumsuke var det ingen tvil om at Tarjei Nygård skulle med på plakaten. Det er litt under ett år siden vi sist inviterte medeieren av Untz Untz til Kvarteret i anledning et helhus med USSR-tema, og det er utrolig kult å kunne presentere karen som har sørget for noen fantastiske kvelder for oss både i Stavanger å Bergen. Det er ikke lett å si hva du kan forvente fra en platesnurrer som er såpass flink til å tilpasse seg publikum som det Tarjei er, det blir lettere og bedre for oss alle om du bare tar turen innom i løpet av kvelden.

Sjekk ut Tarjei Nygård på Facebook her!

Magnus International

Om du leter opp Magnus International på Soundcloud finner du ikke videre mye utover noen noenlunde regelmessige (og fantastiske, som må nevnes) mixtapes, men heldigvis er det litt mer å ta i på Spotify, hvor du kan finne et par EPer, riktignok et par år gamle, samt min personlige favoritt i Compilation fra Full Pupp sin jubileumsutgivelse etter ti år. Magnus International spiller kosmisk house, techno & beyond. Jeg anbefaler absolutt på det sterkeste at du sjekker ut alt du får tak i, for Magnus International er en kar som gjør akkurat det han selv vil med musikken, og det funker hver eneste gang. Denne kvelden fyrer Magnus i gang et liveset som har fått mye oppmerksomhet i Oslo.

Sjekk ut Manus på facebook her!

 

Stjernegulv

We Are Borg DJs
We Are BORG okkuperer Stjernegulvet rundt klokken 23 og ut kvelden, og har planer om å sørge for en i det minste noenlunde behagelig opplevelse for de av dere som velger å ikke få med dere noen av de mer etablerte navnene som setter opp sjappe i andre deler av huset. Dick Rhodes (tidligere MyBrotherAndy) og bookingansvarlig i We Are Borg, Olav Eggestøl sørger for god stemning utover natten.

 

Halvtimen

Ruben Nesse (Brilliance)
I Halvtimen finner du klubbfikseren og mannen bak plateselskapet Brilliance Records. Ruben Nesse er også mannen bak det vellykkede klubbkonseptet Klubb Safari, som er et tropisk tilsnitt i regntunge Bergen.

Program fredag:

Program:
19:00 – Dørene til Helhus åpner
20:00 – Cabaret (Storelogen)
22:00 – Etterfest til Cabaret (Speilsalen)
22:30 – Halvtimen (alle rettigheter fra 20 år) med Ruben Nesse (Halvtimen)
23:00 – Ralph Myerz & The Jack Herren Band (Official fanpage) (Teglverket)
23:00 – Stjernegulv med We Are Borg, Cock Rhodes og Olav Eggestøl
23:00 – Klubb i Tivoli med Petur Blondalen, Velferd, TARJEI NYGÅRD (Official) og Magnus International (live)

Se facebookarrangement her!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *